2024. május 21., Konstantin.

Cégünk története


2008. február

A terveknek megfelelően, az államigazgatás útvesztőin keresztül a cég felvette tervezett formáját. Profilunk a piaci igényeknek figyelembevételével bővültek. És a kezdeti nehézségek ellenére (miért mondanám, hogy nem voltak tudtuk, hogy lesznek), a tapasztalat és a fiatalos lendület együttes ereje feldolgozta a problémákat és megindult a fenntartható fejlődés irányvonalán.

2007. augusztus, cég alapítása.

Hosszas vándorlás után végre a letelepedés mellett döntöttünk. Serymoon Kft-t azért alapítottuk, hogy a projektfeladatokat szervezett formában tudjuk támogatni, vezetni. Sok probléma adódik az emberek, teamek közös munkája kapcsán. Ennek feloldása érdekében vállaljuk, hogy a feladathoz illeszkedő munkastruktúrát kialakítjuk az indulástól a befejezésig (pl.: precíz feladat -igény- meghatározás, határidők, csatlakozási pontok -az adott feladat kapcsolódása a környezethez-, döntési pontok meghatározása, projekt-kontrolling kialakítása stb.). Ezzel elejét véve a későbbi időpontcsúszásoknak nézeteltéréseknek. Mindenki másképp vélekedik az ilyen irányú munkafolyamatokról. Ami biztos: a pontosan megfogalmazott feladat, a jól felépített ütemterv és annak pontos végre hajtása, ellenőrzése elősegíti a jó minőségű és eredményes munkát, és ezzel az elégedett ügyfelek számát. Mi más lenne a célja egy szolgáltatóiparban résztvevő cégnek?

Munkatársaink felkészültsége és folyamatosan megújuló tudása, a hazai és a nemzetközi cégeknél folytatott projektvezetői tapasztalatai, a legkorszerűbb megoldásokra felkészült fiatal kreatív szakemberek ötletei, az Önök ismeretanyagával, tudásával közösen biztosítja cégük fejlődését, hatékonyabb működését.

Meggyőződésünk, hogy egy cég, szervezet leghatékonyabb módon projektek alkalmazásával érheti el stratégiai céljait.

Cégünk profilja szerteágazó, célkitűzései nagyívűek.

Fő tevékenységi köreink:

  • Folyamatszervezés
  • Szoftverfejlesztés
  • Műszaki fejlesztés
  • Design
  • Arculattervezés
  • Filmkészítés
  • Weboldaltervezés, Webhosting